Rubriky
Santa Maria

Kužel vánoční P0463: Nezapomeňte při vánoční výzdobě na tento kouzelný prvek!

Období vánočních svátků je plné radosti, přátelství a darů. A když pomyslíme na jeho výzdobu, určitě by nám neměl chybět takový kouzelný prvek, jako je vánoční kužel. Kužel vánoční P0463 z nabídky e-shopu Sidonia nás okouzlí svým jednoduchým, ale přitažlivým designem.

Krásný vánoční kužel z dřívek

Kužel vánoční P0463 je vyroben z dřívka – kvalitního, odolného, ale přesto lehkého materiálu. Jeho přírodní vzhled navozuje pocit harmonie a přirozenosti. Oproti plastovým kuželům, které se lehce lámu a při skládání často deformují, nabízí P0463 pevnost a stabilitu. Navíc si jej můžeme snadno vyzdobit podle svých představ – připevnit malé ozdoby, označit jménem atd.

Rozměry: průměr 14 cm, výška 30 cm

Kužel vánoční P0463 je vysoký 30 cm a má průměr 14 cm. Jeho rozměry jsou dostačující pro umístění na stolní dekoraci či na okenní parapet. Další možností je pověsit jej na přírodní stužku či provázek a vyrobit tak originální vánoční dekoraci do interiéru i do exteriéru.

Materiál: dřívka

Dřevo je nenahraditelným prvkem v dekoraci a stavebnictví. Je to klasický, přírodní materiál s dlouhou životností a odolností. Jeho přírodní vzhled a hru barvy dokáží dotvořit atmosféru jakéhokoliv interiéru. Vhodné je i pro lidi s alergií na syntetické či jiné umělé materiály, které jsou často používány při výrobě moderních vánočních dekorací.

Vánoční kužel byl tradičně používán jako jeden z hlavních prvků v adventním věnci či v dekoraci stolu na Štědrý večer. Kužel vánoční P0463 z e-shopu Sidonia nabízí možnost posunout tento klasický prvek zase o krok dále – využijte ho k vytvoření originální vánoční výzdoby i vy!

Kužel vánoční

Nečekejte na poslední chvíli a zakupte si vánoční kužel P0463 už teď – na www.sidonia.cz. Je to krok k dokonalé vánoční atmosféře v domácnosti. Radost z adventního času při pohledu na vánoční kužel P0463 Vám bude jistě dodávat novou energii, zároveň navozuje pocit radosti a rodinné pohody.