Rubriky
Santa Maria

Moderní šatní skříň Tempica s zrcadlem a barevným panelem


Šatní skřín 200cm v bílém dekoru

Šatní skřín Tempica s zrcadlem a barevným panelem je moderní kus nábytku pro každou ložnici. Nabízí odkládací prostory pro oblečení, doplňky a obuv a přitom se skvěle hodí k interiéru díky svému jednoduchému, elegantnímu designu. Využití bílého dekoru umožňuje snadné kombinování s dalšími kusy nábytku a doplňky.

Kvalitní kovové kování BIMAK zajišťuje snadnou manipulaci se skříní a její spolehlivou funkčnost. Díky trvanlivosti kování bude skříň použitelná i po mnoho let.

Ozdobné panely z žinilky Manila jsou dalším prvkem, kterým se skříň Tempica odlišuje. Tyto panely přináší do interiéru zajímavý akcent a umožňují personalizaci skříně. Panely se jednoduše přilepují na dveře během montáže.

Objevte skříň Tempica na srovnavacnabytku.cz a přesvědčte se sami, jak dobře zapadne do vašeho interiéru.

Parametry

Nábytek je dodáván v demontovaném stavu. Rozměry jsou 200 x 200 x 62 cm, což umožňuje efektivní využití prostoru v ložnici.

Pro skříň Tempica je typické moderní designové řešení, které umožní skvěle hodit se k interiéru vaší ložnice. Kvalitní kování BIMAK a ozdobné panely z žinilky Manila přinášejí prvky, které se liší od běžných možností na trhu. Zajímavé zaměření a individuální přístup od společnosti, která vyrábí Tempica, jsou to, po čem volá současný trh s nábytkem.